Helende reis naar je hart

 
Het uitgangspunt van deze weekend workshop : Alles mag er zijn.
 
Leven vanuit je hart. Dit is iets wat we snel afgeleerd hebben in onze jeugd en mede door de verandering van de maatschappij. Maar wanneer het hoofd en het hart opnieuw verbonden zijn met elkaar geeft dat een nieuwe beleving van de werkelijkheid. Je hart is een onuitputtelijke bron van vreugde en liefde, voor alles en iedereen om je heen. In het bijzonder voor jezelf. Houd je oprecht van jezelf? Of keur je jezelf dagelijks af? Leven vanuit je hart is leven vanuit je bron. Het is uiteraard niet makkelijk om hiermee in het dagelijkse leven verbonden te blijven. Door pijnlijke ervaringen in het verleden heb je je hart misschien zelfs afgesloten. Een muur omheen gebouwd uit veiligheid en bescherming. Vaak denken we na pijnlijke ervaringen dat het kwetsbaar is om jezelf helemaal te laten zien. Deze overtuiging kan er alleen wel voor zorgen dat je jezelf belemmert om oprecht contact met jezelf en anderen te maken.

Tijdens deze workshop  wordt er een veilige en vooral liefdevolle omgeving gecreëerd waarin je kunt ervaren hoe het is om je hart daadwerkelijk te openen en je oorspronkelijke gevoeligheid en onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en anderen weer te laten stromen. Via een flexibel programma verken je de gebeurtenissen in je leven op grond waarvan jij je hart hebt gesloten. Door de gevoelens die je destijds niet kon verwerken: te erkennen, accepteren en respecteren, en dus toe te laten in onvoorwaardelijke liefde, maak jij de weg weer vrij om vanuit je hart te kunnen leven.

 
Iemand die onvoorwaardelijk van zichzelf houdt en trouw is aan zichzelf, is fijn om bij te zijn en om je heen te hebben, omdat er namelijk ook geen voorwaarden aan jou gesteld worden. Jij mag zijn wie je bent. Echter wanneer dit van jezelf niet mag, dan is dat wat duidelijk naar boven komt in de nabijheid van iemand die liefde is. Jouw zoektocht naar liefde buiten jezelf mislukt vroeg of laat omdat je nooit van een ander krijgen kunt wat je jezelf niet geeft. In jouw hart is het waar jouw onvoorwaardelijke liefde ontwaakt.
 
 
 
 
De ‘waarheid van je hart' is altijd helder, inspirerend, hoopgevend en de weg terug naar wie je werkelijk bent, krachtig, zelfverzekerd, mooi en wijs.
 

 
 

 
 
 
Wil je een intensieve workshop volgen en je hart ook werkelijk helen dan is er de weekend workshop de helende reis naar je hart
 
 
 
 
 
 
Aanmelden: info@wonderheart.nl Nadia van Oosterhout