Chakra's in balans

 
De Chakra’s zijn de energiepunten van de aura. Ze stimuleren je op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spirituele niveau.Een chakra is een centrum van activiteit dat levenskrachtenergie ontvangt, afstemt en afgeeft.

In de diagnostiek werken we met de zeven chakra’s. Blokkades en ziektes hebben hun oorzaak vooral in het functioneren van deze chakra’s. Emoties hebben invloed op de energietoevoer, die als de onbalans te lang duurt, tot ziekten kunnen leiden. Dat is de reden dat het van belang is deze vroegtijdig op te sporen.
Genezing kan plaats vinden na bewustwording en loslating van de verstorende emoties. Dit veroorzaakt een reiniging in de aura en leidt tot een betere doorstroming van energie van aura naar chakra’s en fysiek lichaam. Wanneer de energie in je chakra's goed doorstroomt en goed in verbinding met elkaar staat, ervaar je liefde, balans, harmonie en groei in jouw leven.

Wat kun je met deze workshop?
We gaan in deze workshop een reis maken door de chakra’s en kijken naar de blokkades o.a. door middel van kleurendiagnostiek. We kijken naar welke emoties ziek maken en depressiviteit veroorzaken en de gezondheid verstoren. Je krijgt theorie inzicht in hoe jou chakra’s werken en hoe je dat kunt beïnvloeden.

Je wordt je bewust van de werking van je chakra’s. De chakra's worden ook wel de krachtplaatsen of energie-generatoren van je lichaam genoemd. Jij bent dynamisch en dat betekent dat je chakra's ook continu in beweging zijn. Hoe meer je je bewust bent van je energie, hoe krachtiger je wordt. Door met de Chakra’s te werken bevorder je de genezing van jouw processen. waardoor dit een genezende, pijnverlichtende, stressverlichtende en ontspannende ervaring is. Het heeft tevens een positieve invloed op je zelfhelende vermogen. Je kunt leren om je chakra's te stimuleren en de energie-uitwisseling met de buitenwereld te beïnvloeden. We doen oefeningen om je aura en chakra’s in balans te brengen en om je aura af te schermen.

Wil jij dit alles zelf ervaren nodig dan jezelf uit voor deze chakra workshop, je bent heel erg welkom.