Leef je verlangen


Het is tijd om te laten zien wie je werkelijk bent. In deze workshop gaan we terug naar de bron. De bron kent de weg van jouw levensles, je diepste verlangens, je idealen en je dromen. In de drukte van alledag sta je er misschien niet zo bij stil, maar diep van binnen weet je vaak heel goed wat je precies wilt. De reden waarom we hier vaak niet bijkomen of het niet "horen”, komt door de ruis om je heen.

Verlangen is de basis voor veranderen en creëren.Het klinkt wonderlijk mooi en eenvoudig maar de enige vraag die jij jezelf moet stellen is of jij het jezelf gunt. En dit is precies waar het voor de meeste mensen moeilijk gaat worden om hun dromen vorm te geven. Want beschikken we over het juiste vertrouwen? Zijn we in staat om onze angst los te laten? Durven we door te lopen naar een nieuw hoofdstuk? Soms lijkt het alsof het oude niet meer werkt en het nieuwe onzichtbaar is en onbekend. Maar weet dan dat transformatie het proces is van vernieuwing. Een uitdaging om hoe het was los te laten, en onze angst te vervangen voor liefde. Dit is de wijsheid van de ziel. Als de ziel, hoofd en hart op één lijn zitten dan gaat het wel degelijk werken, die Wet van de Aantrekkingskracht. Met grote en met kleine wensen.

Volg je hart, gun jezelf het allerbeste, investeer in jezelf want dit is het mooiste cadeau wat jij aan jezelf kunt geven. De eerste stap kan je nu zetten door je in te schrijven voor deze inspirerende workshop, je bent het waard en heel erg welkom.