Chinflex® Wellness massage


  1. Er wordt gestart met een heerlijk warm voetenbad met daarin speciale Chinese kruiden. Deze kruiden stimuleren de doorbloeding en de energiedoorstroming en helpen het lichaam te ontgiften
  2. Daarna volgt een speciale schouder-/nekmassage
  3. Hierna krijgt u een speciale arm-/ en handmassage. De massage is gebaseerd op de authentieke originele Chinese massagetechnieken. Tevens worden er een aantal effectieve acupunctuurpunten gemasseerd. Dit alles zorgt er voor dat de spieren zich diepgaand ontspannen en de vitaliteit toeneemt.
  4. Als afsluiting worden met speciale spierontspannende originele Chinese massagetechnieken de knieën, onderbenen en voeten gemasseerd. De massage grepen zijn zodanig dat ze ontspannend werken en tevens de doorbloeding en energiedoorstroming sterk verbeteren. Hierdoor is de massage zowel ontspannend als gezondheidsbevorderend.

Na een Wellness behandeling voelt men zich ontspannen, vitaal en zonder zorgen.
Het is de ultieme vorm van ontstressen. Het kan dus gezien worden als preventieve gezondheidszorg.

Stress zorgt voor heel veel klachten en ziektebeelden.Dit kan voorkomen worden met een heerlijke Chinflex Wellness behandeling
 
Het kruidenbad waarvan u in combinatie met de ChinFlex® wellness behandeling kunt genieten, bestaat uit Chinese kruiden. Dit kruidenbad zet het ontgiften in gang en vermindert ook spier- en gewrichtsklachten. Doordat de bloedvaten uitzetten, ontstaat er een betere bloeddoorstroming en kunt u zich heerlijk ontspannen.

Een totale massage van hoofd/nek/schouders – armen/hand – benen/knieën en voeten