Anti-stressbehandeling


Het grote succes van de Chinflex®massage ontstaat doordat in één massage twee systemen tot één geheel worden gecombineerd.

De zones op de voeten worden gemasseerd. Het hele lichaam (alle organen, spieren en weefsels) weerspiegelt zich in de voeten. Door de zones te masseren ontstaat er een betere doorbloeding in de daarmee corresponderende organen. Hierdoor gaan deze beter functioneren.

Ook de meridianen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knie?n worden gemasseerd. Meridianen vormen samen met hun acupunctuurpunten een energetisch systeem in het lichaam waardoor ze het hele lichaam van energie kunnen voorzien. De combinatie van deze twee systemen maakt deze massage bijzonder effectief en heeft een prettige, ontspannende werking. Tijdens de ontspannende Chinflex®massage komen lichaam en geest volledig tot rust en wordt de energiedoorstroming in het lichaam gestimuleerd. Na afloop voelt men zich lekker ontspannen, fit en vitaal. 

Stress zorgt voor heel veel klachten en ziektebeelden. Dit kan voorkomen worden met een heerlijke Chinflex®massage.

De anti-stressbehandeling / Chinflex®massage ook preventief toegepast worden, tegenover een druk en stressvol bestaan moet men ook nog wat ontspanning kunnen vinden. Voor diegenen die moeilijk kunnen ontspannen, is deze behandeling een prima manier om tot rust te komen. U hoeft geen klachten te hebben om baat te hebben bij een behandeling. Zeker in een drukke periode of zomaar als verwennerij werkt deze massage preventief, ontspannend en vitaliserend. 

Het is mogelijk de massage te beginnen met een Chinees kruidenvoetbad. Het warme kruidenvoetbad heeft een ontgiftende werking en stimuleert Qi en de bloedstroom waardoor de meridianen en organen beter worden gevoed. Tevens versterkt het de weerstand en kan het spier en gewrichtsklachten verminderen.Een Chinflex®ontspannings massage ontspant lichaam en geest, zorgt voor vitaliteit, geeft rust en bevordert de gezondheid. Ook werkt de massage goed bij klachten door o.a. stress en oververmoeidheid.