PolariteitmassageEen polariteitsmassage werkt zowel op lichamelijk vlak, als op emotioneel en mentaal niveau. Polariteit is het aantrekken en afstoten van tegengestelden : mannelijk en vrouwelijk, + en -, Yin en Yang. 

Zolang de polariteiten in harmonie met elkaar bestaan, voel je je goed en evenwichtig. Wanneer het evenwicht tussen de polariteiten is verstoord, wordt ook de energiehuishouding verstoord. Men kan altijd koude voeten hebben, veel piekeren, moeite met aarden. Ook kan men zich slap en moe voelen of onzeker en zelfs ziek worden.

Polariteitmassage is erop gericht om dit evenwicht te herstellen en te behouden. Hierdoor ga je je beter voelen, energieker en krijg je meer weerstand. Als we deze tegengestelden met elkaar verbinden, krijgt het lichaam weer zijn zelfgenezend vermogen terug, blokkades worden opgegeven waardoor herstel plaats vind. Het helpt je om de samenhang tussen je emoties en je lichaam te ontdekken en om emotionele en lichamelijke spanning los te laten. Daarnaast werkt deze massage ook prima bij mensen waarvan de omgeving verandert.