Dankzij de behandelingen blijf ik letterlijk beter in balans en krijgt de ziekte van Meniere minder kans om mij uit evenwicht te brengen en erg ziek te zijn. Tijdens het afgelopen jaar was er ook ruimte om aandacht te geven aan de effecten van de roofbouw, dat ik al jaren pleegde op mijn lijf. Zoetjesaan komt er meer energie en rust terug. Daarnaast kan ik me heerlijk ontspannen en ga ik op wolkjes de deur uit. Mij zie je voorlopig zeker nog terug hier. Ik kan een ieder, die zichzelf een hulpbron gunt, de kundigheid van Elly van harte aanbevelen! Met groet, Marlene 24-12-2016

Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3

Hoi Elly,

De behandeling en heerlijke ontspannende voetmassage waren voor mij weldadig.

Dank je wel voor het delen van je kennis en tips mbt tot mijn gezondheid. Ik kan er weer even tegen!

Ineke

ineke - 31-12-2016 - 12:07

Hoi Elly, ik wil je middels deze weg nogmaals bedanken voor de goede voetreflex behandelingen. Ik kan eindelijk weer genieten van mijn zwangerschap en voel me vol energie en in mijn kracht staan. Ik kwam bij jou met klachten die je heel goed hebt behandeld, ik merkte al snel veel verschil. Daarnaast is het ook altijd heerlijk ontspannen en genieten! Ik merk dat je er zeer veel verstand van hebt en binnen korte tijd echt resultaat behaalt, dankjewel hiervoor en tot snel.

M. de Winter - 10-12-2015 - 14:19

hai lieve Elly,gisteren sensi therapie afgerond, na 3 sessies...ik heb veel inzichten gekregen, antwoorden, veel losgelaten..ik vind het geweldig. ben ontzettend gegroeid en nu heb ik de tools om het zelf verder te kunnen..hartstikke bedankt. liefs van Nicole

nicole - 29-09-2011 - 21:52

Dankjewel Elly voor al je hulp. Dankzij jou heb ik zoveel sneller mogen groeien. En de workshop Begin pakte zo goed uit voor mij. Een week erna al kwam ik de liefde van mijn leven tegen. In mijn hart was het een zeker weten. En dat was voor hem ook. Volgende winter trouwen we. Tegen die tijd stuur ik jou en Nadia natuurlijk een uitnodiging.

Nu volg ik de Hearthealing en ben erg onder de indruk van wat ik tot nu toe daarin al bereikt heb. Dankjewel voor al deze prachtige ervaringen!

Ik wens je het allerbeste toe, en tot volgende week.

liefs Kathelijne

Kathelijne - 17-02-2011 - 13:16


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3