Dankzij de behandelingen blijf ik letterlijk beter in balans en krijgt de ziekte van Meniere minder kans om mij uit evenwicht te brengen en erg ziek te zijn. Tijdens het afgelopen jaar was er ook ruimte om aandacht te geven aan de effecten van de roofbouw, dat ik al jaren pleegde op mijn lijf. Zoetjesaan komt er meer energie en rust terug. Daarnaast kan ik me heerlijk ontspannen en ga ik op wolkjes de deur uit. Mij zie je voorlopig zeker nog terug hier. Ik kan een ieder, die zichzelf een hulpbron gunt, de kundigheid van Elly van harte aanbevelen! Met groet, Marlene 24-12-2016

Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 volgende »

Voor een betrokken, deskundig en warme behandeling ben je hier aan het juiste adres. Zinvolle adviezen op gebied van voeding en supplementen maken de behandeling compleet.

Nicolette - 03-01-2018 - 23:07

Elly is een zeer kundige, warme vrouw. Ze heeft me heel goed geholpen met mijn gezondheid. Ik kijk er altijd naar uit om weer een behandeling te krijgen, ik ga als herboren weer naar huis!

A. Schalk - 01-01-2018 - 20:42

Elly haar behandelingen zijn top en ontspannend! Elke 6 weken kijk ik er naar uit om door haar onder handen genomen te worden.

Joyce van Rijen - 28-12-2017 - 16:26

Elly heeft echt de passie om je te helpen. Niet alleen de klacht waarmee ik bij haar kwam is helemaal verholpen, ook mijn hooikoorts, waar ik al tientallen jaren last van heb, is verdwenen, weg, foetsie. Niet te geloven. Een kwestie van het immuunsysteem activeren zegt ze dan doodleuk! Ze werkt met een grote dosis deskundigheid aan jouw welzijn en is breed geschoold. Echt een aanrader!

www.hansvanandel.nl - 14-12-2017 - 12:25

Vorig jaar ben ik, via een proefsessie voetreflex bij Elly terecht gekomen.Ik liep al even met een frozen shoulder en Elly heft een hele goede bijdrage geleverd aan het verminderen van de klachten en het herstel.Een enorme professionaliteit die gebracht word door een prettige, warme persoonlijkheid.Het is echt een aanrader.Als ik van Elly af kom voel ik me altijd een beetje als herboren...Dank je wel Elly!Ik hoop dat ik nog vaak bij je mag komen (met of zonder klachten)...

I Schoones - 18-01-2017 - 17:05


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 volgende »