Dankzij de behandelingen blijf ik letterlijk beter in balans en krijgt de ziekte van Meniere minder kans om mij uit evenwicht te brengen en erg ziek te zijn. Tijdens het afgelopen jaar was er ook ruimte om aandacht te geven aan de effecten van de roofbouw, dat ik al jaren pleegde op mijn lijf. Zoetjesaan komt er meer energie en rust terug. Daarnaast kan ik me heerlijk ontspannen en ga ik op wolkjes de deur uit. Mij zie je voorlopig zeker nog terug hier. Ik kan een ieder, die zichzelf een hulpbron gunt, de kundigheid van Elly van harte aanbevelen! Met groet, Marlene 24-12-2016

Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 volgende »

Van dagelijks beperkt worden door migraine naar 0 aanvallen en geen migraine meer ... Elly heeft veel voor me betekent. Door de voetreflex behandelingen, voedingsadviezen, vitamine, magnesium enz ben ik zo als af van de migraine. De Combinatie van Chinese en Westerse geneeswijze werkt goed bij mij en geloof er ook heilig in. Geen slechte medicijnen met vervelende bijwerkingen meer. SNEL IN BALANS is echt een aanrader!

Dunya van der Zeijden - 22-12-2020 - 09:40

Doordat ik geregeld een gezellige dat met vriendinnen moest afzeggen ivm migraine kreeg ik de tip om bij Elly langs te gaan. Nu inmiddels een jaar geleden en wat heeft het super geholpen. Mijn migraine is gelukkig zo goed als verdwenen. Door de behandelingen, tips mbt vitaminen / mineralen en eetgedrag kan ik weer genieten met vriendinnen. De onderhoudsbeurten blijf ik nog doen. Al is het ook een heerlijke ontspanning. ;-)

Zelfs mijn dochter van 7 is 2 keer geweest ivm buikpijn en hoofdpijn. Ze is zo blij dat ze bij de "voetendokter" is geweest.

Vivian - 05-10-2020 - 22:54

 

Inmiddels kom ik alweer een paar jaar bij Elly voor regelmatige "onderhoudsbeurten".
Niet meer weg te denken uit mijn agenda en erg prettig om af en toe even stil te staan bij mijn lijf en welzijn. Korte check hoe het ervoor staat en waar ik extra aandacht aan wil/moet besteden terwijl mijn voeten alvast in de stemming komen in een voetenbadje.
Een aangename persoonlijke behandeling in het kader van "je bent het waard".
Tot snel (om in balans te blijven)! :-)

MR - 06-06-2019 - 13:30

Voor een betrokken, deskundig en warme behandeling ben je hier aan het juiste adres. Zinvolle adviezen op gebied van voeding en supplementen maken de behandeling compleet.

Nicolette - 03-01-2018 - 23:07

Elly is een zeer kundige, warme vrouw. Ze heeft me heel goed geholpen met mijn gezondheid. Ik kijk er altijd naar uit om weer een behandeling te krijgen, ik ga als herboren weer naar huis!

A. Schalk - 01-01-2018 - 20:42


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 volgende »