Welkom bij natuurgeneeskundige praktijk Snel in Balans


VoetreflexPlus - Zwangerschapsreflexologie - Chinflex®  - EFT  - Sedonamethode


Ziekte is uit balans zijn en gezondheid is in balans zijn. 


VoetreflexPlus brengt u lichaam en geest weer in balans zodat het lichaam kan genezen. Het is een natuurgeneeskundige therapie waarbij gekeken wordt naar de mens in zijn geheel en niet alleen naar de klacht of het symptoom, want vaak staat een klacht niet op zichzelf. 

VoetreflexPlus staat voor de Chinese voet- en meridiaan-therapie gecombineerd met de Westerse voetreflexzone-technieken. De combinatie van beide technieken is zeer effectief, versnelt de resultaten en geeft een uitbreiding van de behandelmogelijkheden. Naast het masseren van de voeten worden ook de meridiaan-banen en meridiaanpunten op de onderbenen, armen en/of rug gemasseerd, om de klachten te kunnen reduceren of in balans te krijgen. Bovendien kent de Chinese methode enkele ervaringspunten zoals het slapeloosheidspunt, het stresspunt en het diabetespunt. 

Veel mensen hebben de herstellende werking van voetreflextherapie al ervaren. Voetreflexologie is echter geen vervanging van de reguliere gezondheidszorg. Het is belangrijk bij klachten om ook een reguliere arts te raadplegen om een diagnose te stellen.

Afhankelijk van uw aanvullende pakket, zal een deel of het gehele consult worden vergoed. Dit valt niet onder de eigen bijdrage.

Snel in Balans is lid van de beroepsvereniging VNRT

Via de VNRT is Snel in Balans aangesloten bij de registerkoepel RBCZ 

KVK-Nummer: 20154820
BTW-nummer:NL001188824B48 

 

Afbeelding invoegen