Sedonamethode

De Sedona methode is ontwikkeld om negatieve emoties uit je lichaam en geest te verwijderen. Het zijn de negatieve emoties die verantwoordelijk zijn voor je overtuigingen en het zijn je overtuigingen die verantwoordelijk zijn voor je acties en dus ook voor de negatieve resultaten in je leven. Met behulp van de Sedona methode kun je jezelf bevrijden van alle negativiteit en dit zal een positieve invloed hebben op je leven.

Hoe werkt de Sedona methode?

Het zijn je gevoelens die je acties en reacties sturen en om deze reden is de Sedona methode ontstaan om deze negatieve emoties te verwijderen. Ze zijn er de oorzaak van dat je negatief acteert of reageert. Hetzelfde geldt voor je negatieve en beperkende overtuigingen. Door het eenvoudige proces wat opgesloten zit in de Sedona methode is het mogelijk om negatieve overtuigingen die je al jaren bij je draagt te verwijderen. Je kunt met deze methode je leven in een korte tijd veranderen door alleen je huidige negatieve overtuigingen te verwijderen. Stel dat je alle negatieve overtuigingen en gevoelens over jezelf zou kunnen veranderen. Wat denk je dat hier de gevolgen van zouden zijn voor je relaties, carriere en gezondheid? Het werkelijk loslaten van je negativiteit met deze methode is gemakkelijk. Drie vragen en één simpele techniek is alles wat je nodig hebt. Wanneer je dit doel voor jezelf hebt bereikt dan voel je, denk je en gedraag je je een stuk positiever

Met de sedona-methode kun je:
 
  • Op een milde en liefdevolle wijze loslaten van angst, zorgen, boosheid, frustratie, pijn, verdriet en andere negatieve gevoelens
  • Loslaten van beperkende of saboterende gedachten
  • Ontspanning en stress-reductie
  • Te leven in het hier en nu, werkelijk ervaren wat van belang is
  • Bij je kracht te komen en innerlijke rust ervaren
  • Ervaren van vreugde, plezier, lichtheid en vrijheid

Het loslaten van beperkende gedachten en gevoelens is een besluit op dit moment. Het resultaat is dat we ons direct lichter en blijer kunnen voelen.

In de sessie leer je hoe je deze techniek bij jezelf kunt toepassen. Het is een makkelijke techniek  die iedereen snel kan leren en thuis zelf kan toepassen. Hierin is deze techniek uniek.