Workshops en trainingen

Er worden op dit moment geen workshops gegeven
 
Reacties van deelnemers aan de workshops 
 
De helende reis naar mijn hart heeft deuren in mijn hart en leven geopend. Deuren van inzichten, van begrip, van liefde voor mezelf en voor anderen. En deuren van mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Ik merk dat ik nog meer open sta voor alles wat is. Er is een innerlijke rust en vertrouwen in mij en over mij gekomen. Daarnaast heb ik deuren in liefde gesloten die mij niet meer van nut zijn.

De liefdevolle en begripvolle begeleiding van Nadia en Elly zijn zo bijzonder. Deze dames weten een sfeer van begrip, ruimte voor emoties en liefde goed neer te zetten. Als een cursist tegen iets aanloopt dan wordt hier tijd voor vrij gemaakt en wordt de situatie bespreekbaar gemaakt. Er wordt ook veel tijd gegeven om de oefeningen uit te werken en te bespreken waardoor er meer inzichten zijn los gekomen. Een zeer aangename combinatie. Ook de opbouw van de workshop heb ik als prettig ervaren.

Er is een positieve reactie in mij in gang gezet die niet meer stopt. Ik merk dit binnenin mezelf maar ook zeker aan de buitenwereld die anders op mij reageert.

Ja ik ben blij en dankbaar dat ik de workshop De helende reis naar mijn hart heb gedaan en heb meegemaakt.
Carla
--------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Ik wil jou en Elly bedanken voor de fijne en vooral bijzondere workshop,de helende reis naar je hart.(23-24 april) Ik heb veel kunnen loslaten en daardoor voel ik me een stuk lichter. De cursus mindfullness die ik hiervoor gedaan heb,heb ik veel aan gehad waardoor mijn leven een stuk rustiger is geworden.
Voor mij was de helende reis een mooie aansluiting.
Lieve groetjes Jolanda
--------------------------------------------------------------------------------------------------
WOW! Wat voel ik mezelf goed na de workshop  van Nadia van Oosterhout.
Ik weet nu welke weg ik wil bewandelen in mijn verdere leven en daarbij de nare gevoelens over mijn verleden letterlijk achter mij kan laten. Ik voel me gelukkig, krachtig en opgelucht, dank je wel hiervoor! Het was een hele leerzame, fijne en prachtige dag om zo samen via de 7 sleutels tot bovenstaand resultaat te komen.
Liefs Marianne
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Lieve Nadia en Elly,
De workshop was nog veel mooier dan ik al verwacht had.
Hoewel ik vaak tussen nieuwe mensen wat verlegen kan zijn, voelde ik me meteen toen ik binnenkwam heel veilig en vertrouwd.
Jullie gaven iedereen het gevoel heel speciaal te zijn.
Tijdens `Begin`heb ik veel geleerd, en ben ik echt gegroeid, en het werkt ook nu elke dag door.
Het was ook een openbaring voor me dat je in een groep echt met jezelf bezig kunt zijn en je eigen leerproces, en ondertussen deel kunt uitmaken van een veilige groep, die allemaal hun eigen leerproces doormaken, waar je ook weer van leert.
Voor mij was het een hele prettige ervaring. Ook heb ik heel veel `achter kunnen laten`. Dat was een hele mooie oefening die ik nog vaak hoop toe te passen.
Ik wil jullie graag bedanken voor alles wat jullie met mij en de groep hebben gedeeld, want dit was ontzettend nuttig en leerzaam, maar ook nogeens op een heel prettige, gezellige manier. Ook wil ik jullie bedanken voor de gastvrijheid en de overvloed aan verwennerijen van die dag.
Verder vond ik ook dat er een heel pretttige afwisseling zat in de gehele workshop.
Dank jullie wel dat ik hier deel van uit mocht maken.
Liefs Kathelijne
---------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Hoi lieve Nadia en Elly,

De workshop  heeft mij na bijna 40 jaar een helder gevoel in mijn hoofd gegeven. Wat ik al die jaren als een zware last had meegedragen, heb ik nu achter me kunnen laten. We hadden ook een hele leuke groep waar we toch ons zelf konden zijn.
We konden samen lachen en huilen.
Het was een hele bijzondere ervaring. Ik voel me nu iemand met veel kracht en ben ook zeer opgelucht.
Nadia bedankt voor de hele mooie dag die ik mee mocht maken en Elly bedankt voor alle goede zorgen.
"Begin" is voor mij zeker een nieuw begin.
Liefs Joke
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik heb de workshop pas geleden gevolgd bij Nadia van Oosterhout en Elly van Ginneken. Ik was toe aan een nieuw begin, maar wist nog niet goed hoe ik dit moest aanpakken.

Door Nadia en Elly werd ik met open armen ontvangen en met een warm hart begeleid naar een nieuw begin. Ik heb dingen kunnen afsluiten waar ik lang last van had. Ook zijn er veel deuren voor me open gegaan die me een veel mooier en makkelijkere kijk op het leven heeft gegeven. Ik voelde me na de workshop zo goed. Ik weet beter wat ik wil, ik ben fitter en heb meer vertrouwen in mezelf en in mijn toekomst. Nadia en Elly hebben me daarin verschrikkelijk goed en liefdevol geholpen en stonden volledig achter me om een nieuw begin te maken. Nadia en elly hebben naar de hele groep een respectvolle houding, iedereen mag er zijn en deze houding en uitstraling geven ze moeiteloos over richting heel de groep. De workshop is zeer rijk gevuld, qua informatie maar zeker ook het overvloed aan lekker eten en drinken en enthousiasme . De mooiste workshop die ik ooit heb mogen volgen. Ik ben er zeer dankbaar voor.
Liefs Josien
--------------------------------------------------------------------------------------------------
"Tijdens de workshop 'Helende reis naar je Hart' zijn we intensief bezig geweest met de verbinding met je eigen hart leggen. Het was heel erg prettig om hier mee bezig te zijn, omdat mijn hoofd vaak de overhand neigt te krijgen. We zijn verder ook bezig geweest met onder andere blokkades op/om je hart verdrijven, vergeven etc. Ik heb het als een intensief, liefdevol en warm weekend ervaren. Het heeft me geholpen in het dagelijks leven te luisteren naar mijn hart, om mij meer open te stellen voor de mensen om me heen, en om mijzelf te accepteren precies zoals ik ben. De sfeer binnen de groep was heel intiem en open, Nadia en Elly staan altijd voor je klaar en geven hele duidelijke voorbeelden bij de verschillende oefeningen. Ik vond het een heel erg fijn weekend."                                                                                                                                                                                
 M
 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------